Ostfyllda kycklingfiléer med bacon recept

Ostfyllda kycklingfiléer med bacon

Ostfyllda kycklingfiléer med bacon

Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll dem med ädelost och brie. Linda bacon runt alltihopa, se gärna till att skarvarna hamnar neråt
Ostfyllda kycklingfiléer med bacon

Ostfyllda kycklingfiléer med bacon

Servera med färskpotatis eller ris. Lägg en klick av krämen mitt på, vik ihop och snurra ett par skivor bacon om för att hålla ihop den
Ostfylld kycklingfilé med bacon

Ostfylld kycklingfilé med bacon

När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléernamed ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
Ostfylld baconlindad kycklingfilé i gräddsås

Ostfylld baconlindad kycklingfilé i gräddsås

Skulle laga till två stycken kycklingfiléer för att det skulle räcka till två lunchlådor. Servera kycklingen med en sallad om du väljer LCHF annars passar ris eller pasta till
Baconlindad, ostfylld kycklingfilé

Baconlindad, ostfylld kycklingfilé

några kycklingfiléer. På med en näve riven ost. ett paket bacon. Servera kycklingen med tomatsåsen, potatisen och lite grönsaker
Varmrätter till nyårs

Varmrätter till nyårs

Bacon- och ostfyllda bakpotatisar. Halstrad tonfisksashimi med avokadosallad. Baconröran. Tärna avokado, gurka och mango och blanda med chili, koriander, salt, svartpeppar och sesamolja
Vitkåls- och paprikagratäng

Vitkåls- och paprikagratäng

Fredagskvällens mat bestämdes till ostfylldakycklingfiléermedbacon och då var det bara frågan vad vi skulle ha till denna gången
Nu är jag tillbaka!

Nu är jag tillbaka!

Skär upp kycklingfiléerna så du kan bre ut fyllningen, snitta inte bara upp dem. Skär upp kycklingen och servera tillsammans med citronsåsen och baconet
Baconlindad ostfylld kycklingfilé

Baconlindad ostfylld kycklingfilé

Linda baconskivorna runt kycklingfiléerna och fäst ihop med trästickor. Skär en djup ficka i kycklingfiléerna och fyll dem med färskosten

Ostfyllda kycklingfiléer med bacon 4 personer

Linda bacon runt alltihopa, se gärna till att skarvarna hamnar neråt. Ingredienser 4 kycklingfiléer ca 100 g ädelost 4 skivor brieost (kan uteslutas) 4 skivor bacon 2 dl grädde 1 dl crème fraiche 1 dl vatten 1 köttbuljongtärning Smör och olja att steka i Gör så här Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll dem med ädelost och brie. Servera med ris eller klyftpotatis och en god sallad 4 kycklingfiléer ca. 4 skivor bacon

Baconlindad ostfylld kycklingfilé

Använde buffelosten till att fylla kycklingfiléer och det blev inte alls så tokigt faktiskt. I helgen fick jag med mig en till affären och löste in den ett paket buffelost och ett paket eklagrad fetaost

Kycklingfilé med apelsinsås

Rör ut philadelphiaosten med senap och dragon. Krydda med salt och peppar. Fäst med tandpetare.  Låt såsen på nytt koka upp och red av den med Maizena