Skala äpplena och skär dem i klyftor. Lägg i en kastrull tillsammans med citronsaft och saffran. Dela vaniljstången på mitten och skrapa ner innehållet
När vi kom hem från IKEA igår drog jag fram ostarna som jag handlat på Sonias delibod. Det var med ett presentkort som jag fått av Cicci i födelsedagspresent
Funderar på om man kanske skulle göra en ostbricka till någon av kvällarna. Idag ska det storhandlas. Långa inköpslistan är skriven och helgen ska planeras
)Drömmer mig tillbaka till den bästa ostbrickan jag någonsin ätit. Ost är det bästa jag vet. jag brukar hävda att jag skulle vara smal om det inte fanns ost
. Ett fantastiskt vin tillsammans med en gourmetbricka fylld med läckerheter. På brickan parmesan, capricandido, livarot, langres, fuet, färska hallon pepperonikorv, marzolino chianti och färska fikon
Sen åkte Viktor o jag till Maxi och storhandlade, hittade en liten ostbricka som jag nyss smakade på när jag tittade på bonde söker fru, det var jag värd
Skala, dela, kärna ur och tärna äpplena. Lägg äppeltärningarna i en gryta. Ringla över citronsaften och honungen, lägg i rosmarinen, sjud på svag värme under lock cirka 20 minuter, eller tills äpplena är mjuka, rör om då och då
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta