Smält smöret och häll i mjölken, låt det bli fingervarmt 37 grader. 40 g smör. Finriv osten. Smula jästen i en bunke och tillsätt lite av mjölken, rör så jästen löser sig
Blanda återstoden av mjölet, med det smälta smöret, 3 msk olivolja, 2 lättvispade ägg, salt, peppar och 1 dl ljummet vatten, arbeta in jästblandningen, tillsätt 80 g riven parmesan, 25 g riven emmentaler, 25 g riven provolone. 50 g smält smör
Här har jag valt ut ett av alla de goda recept som finns i kokboken, ostbröd med blomkål, då jag är väldigt förtjust i indisk mat och saknar det goda naanbrödet
Fräs löken i olja och smör, riv ner vitlöken och låt den fräsa med någon minut utan att den bränns. Vi fortsätter vara flitiga med att lägga vegetarisk mat på våra tallrikar minst en gång i veckan och vid denna tiden på året blir det oftast soppa
Sätt på ugnen på 200 grader och smörj två plåtar med smör eller kokosolja. Det finns många versioner på det mesta som bakas både inom lchf-världen och den "vanliga"
Georgiskt ostbröd, eller khachapuri som det egentligen heter, finns över hela Georgien och är något av det mest typiska snabbmaten i det georgiska köket