Häll ner skinkan ochbroccolin på pajskalet, sedan häller du äggstanningen medosten över. Tärna eller riv ostenoch skinkan, skär broccolin i mindre bitar
Jag fyllde min paj med långsamstekt, karamelliserad lök, broccoli, skinka ochost, samt en äggstanning med timjan, vilket är en helt annan fyllning än enligt bokens recept
För att avsluta medbroccolioch blomkål med salt och ordentligt med svartpeppar. Jag var i lite stress-mode så allt blev på fri hand och gjordes med rasande fart
Vill du göra pajen helt mjölkfri får du hoppa över osten helt, och kanske ta några grönsaker i stället, ex vis förvälld broccoli, purjo eller något annat
Strö över ostenoch häll gräddblandningen på. (Mögelost i små klumpar). För bästa resultat skall du lägga ett bakplåtspapper på pajformen och fylla den med ärter
Blanda i ägg ochost. Frida heter jag och detta är tredje gången jag går ner med viktväktarna. Då var det dags för en ny gästbloggare och denna gång är det Frida
Kvällens Mellomat blev ostochskinkpaj. Mannen hade köpt färdigfrysta portionspajskal som han fyllde med skinka, broccoli, paprika, majs, purjolök ochvästerbottenost
Ost & skinkpaj. salt och peppar. Spagetti med köttfärssås. Ost & skinkpaj. Blanda ihop resten av alla ingredienser och häll ner blandningen i pajformen