Strimlad skinka på det och sen hälften av den rivan osten. Den här rätten fick jag tips om av från en väninna när jag skulle ha tjejkväll och fantasin tagit ett uppehåll
Strö över riven ost. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Riven ost. skala potatis och strimla och hacka en lök. Toppa med riven ost. Salt och peppar. Riven ost. Ta en smord ugnsform, lägg hälften av potatis- och lökblandning på botten
Strö över hackad persilja och riven ost. Du kan också använda falukorv eller frukostkorv. Spara några vackra skivor till ytan och ingen kommer att märka att det är restmat
Lägg på några nävar riven ost. Man kanske har lite utav det kvar och lite utav det men tycker inte riktigt man får till nåt spec med ingredienserna man har hemma
Häll över chiligrädden och gratinera med ost. Ost. Blanda grädde, chilisås, peppar och salt. Om riset är varmt så kan den stå i mitten och låt den stå tills osten fått en fin färg
Lägg i det kokta riset och ovanpå läggs skinkan (i rullader) eller kasslerkuber. Häll över dragonsåsen och stick ner en gaffel på ett antal ställen så att såsen kommer ner i riset