Ost och skinklåda recept

Ost och skinklåda

Ost och skinklåda

Strimlad skinka på det och sen hälften av den rivan osten. Den här rätten fick jag tips om av från en väninna när jag skulle ha tjejkväll och fantasin tagit ett uppehåll
Skinklåda

Skinklåda

Strö över riven ost. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Skinklåda

Skinklåda

Riven ost. skala potatis och strimla och hacka en lök. Toppa med riven ost. Salt och peppar. Riven ost. Ta en smord ugnsform, lägg hälften av potatis- och lökblandning på botten
Skinklåda

Skinklåda

Strö över riven ost. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater

Skinklåda med purjoris

Låt stå i mitten av ugnen tills osten fått fin färg och de bubblar lite. Blanda ihop alla ingredienser till såsen, utom osten
Dagens recept: Skinklåda med purjo

Dagens recept: Skinklåda med purjo

Strö över hackad persilja och riven ost. Du kan också använda falukorv eller frukostkorv. Spara några vackra skivor till ytan och ingen kommer att märka att det är restmat
Potatis och skinklåda

Potatis och skinklåda

Lägg på några nävar riven ost. Man kanske har lite utav det kvar och lite utav det men tycker inte riktigt man får till nåt spec med ingredienserna man har hemma
Skinklåda med brysselkål och tomat

Skinklåda med brysselkål och tomat

The postSkinklåda med brysselkål och tomat appeared first on LCHF recept. Låt koka upp och häll sedan allt i en ugnsform och strö över riven ost

Skinklåda med brysselkål och tomat

Låt koka upp och häll sedan allt i en ugnsform och strö över riven ost. Ansa och koka brysselkålen knappt mjuk i lättsaltat vatten
Skinklåda

Skinklåda

Strö över riven ost. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater
Skinklåda med purjoris

Skinklåda med purjoris

Låt stå i mitten av ugnen tills osten fått fin färg och de bubblar lite. Blanda ihop alla ingredienser till såsen, utom osten

Skinklåda med brysselkål och tomat.

Låt koka upp och häll sedan allt i en ugnsfast form och strö över riven ost. Ända och koka brysselkålen knappt mjuk i lättsaltat vatten

Bacon och skinklåda

Strö över riven ost. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Fräs upp baconet lätt och lägg det på ett smörpapper

Skinklåda

Strö över riven ost.  Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett.  Skiva potatis och tomater

Anderssons skinklåda

Avsluta med att strö över osten, grädden och mjölken. ½ dl riven ost. Skala lök och potatis, och strimla dessa ganska grovt

Skinklåda med kryddigtsmul

Mixa persilja, vitlök, bröd ochost i matberedare. Skala och skiva potatis och lök. Fräs därefter potatis och lök i matfettet några minuter

Skinklåda

Häll över chiligrädden och gratinera med ost. Ost. Blanda grädde, chilisås, peppar och salt. Om riset är varmt så kan den stå i mitten och låt den stå tills osten fått en fin färg

Skinklåda

Lägg i det kokta riset och ovanpå läggs skinkan (i rullader) eller kasslerkuber. Häll över dragonsåsen och stick ner en gaffel på ett antal ställen så att såsen kommer ner i riset