Sila av riset och krydda med alla kryddor och buljongen. 2 st hönsbuljongtärningar utspädd i hett vatten. 2 st hönsbuljongtärningar utspädd i hett vatten
Lägg i den skivade bananen och rör ner creme fraiche och buljong. 2 dl köttbuljong av tärning. 1. Bryn köttet tillsammans med lök och purjolök i lite smör i en gryta
Häll i krossade tomater,linser, buljong och spiskummin. 1 rödlök1 morot400 g krossade tomater2 1/2 dl GoGreen ready in 5 bruna linser5 dl grönsaksbuljong1 tsk spiskummin2 dl kokt bulgurOlja, pressad lime, yoghurt, salt och peppar efter smakHacka och fräs löken i lite olja och ha i morötter
Reshtenudlar hittar du främst i orientaliska livsmedelsbutiker. Salt eller grönsaksbuljongtärning. Krydda med salt/buljong, peppar och tillsätt 1,5 liter hett vatten