Gör fyra små gropar i såsen med en träslev och kläck ner ett ägg i varje grop. Låt puttra i cirka 8 minuter så att äggvitan stelnat men ägggulan fortfarande är rinnig. 400 g krossade tomater4 ekologiska ägg1 hackad röd paprika5 hackade körsbärstomater1 msk kallpressad kokosolja1 msk harissa2 tsk tomatpuré2 finhackade vitlöksklyftor1 tsk koriander1 tsk spiskummin1 tsk honungsalt, peppar
Tillsätt sedan ägg, vatten och olja, knåda degen smidig. Tänk på att mozarella ska du dela eller smula precis innan den läggs i degen, den blir vattning annars
Lägg glasnudlarna i blöt och klipp dem sedan i mindre bitar när de mjuknat. Lägg ca 1msk fyllning på varje vårrulleplatta. 1 ägg. 1 msk orientalisk fisksås
Rör ner socker och ägg. 1 ägg. Stöt saffranet i en mortel tillsammans med lite av sockret. Värm mjölken i en kastrull till kokpunkten tillsammans med saffran och rosenvatten