Paj är verkligen löjligt gott och går att göra på så många olika sätt, precis som omelett. ♥ 1/2 dl kesella. Jag tar inte åt mig äran för detta recept, hittade det på ICA ♥ 1/2 dl kesella
Blanda kesella, pepparrot och salt. Fördela det på bröden och lägg på laxomeletten. ½ dl kesella. Stek omeletten i smör på medelstark värme i stekpanna, 17 cm i diameter, ca 2 minuter
Ofta förekommer omeletter, gratänger, korvar, köttbullar, aladåber och puddingar bland varmrätterna. Blanda försiktigt pepparrot och kesella, rör inte för mycket, annars kan krämen spricka
Hejhej allesammans. ). Hoppas att ni har haft en bra dag än så länge och att ni mår väl. För ett bra tag sedan så hade jag en den mogna bananer som behövdes användas innan dem blev för övermogna (tycker inte om övermogna bananer dem blir för söta och sliskiga >
Har hittat recept på kesoplättar på flera ställen och det går vad jag förstår lika bra att ha dem som mellanmål och servera med färska bär, glass, kesella och så vidare
Förväll bladen och använd dem i soppa, eller omelett eller till pesto. Utgå ifrån din favoritpajdeg till bottnen (jag gillar själv en blandning av vete- och grahamsmjöl, brukar ersätta någon msk av vattnet med pressad citron och använder gärna kesella)
Mitt bästa mellanmål är omelett med äpple, kanel, kokos, mandel och solrosfrön. Ibland är det lätt att fastna i kesella/keso/proteindrinks-tänket men vilka fantastiska idéer alla har delat med sig av, tummen upp
Ofta förekommer omeletter, gratänger, korvar, köttbullar, aladåber och puddingar bland varmrätterna. Blanda försiktigt pepparrot och kesella, rör inte för mycket, annars kan krämen spricka