Blanda dem med olivolja, kryddorna och en aningens salt. Jag är medveten om att det är en hel del inlägg om kikärtor här på bloggen nu förtiden men det är verkligen en favorit hos mig
400 g kokta kikärter2 msk majsstärkelse1/2 tsk curry1 krm chilipeppar1/2 – 1 dl oljaSalt Häll av och skölj kikärterna i kallt vatten. Stek kikärterna på hög värme i rikligt med olja 3-5 minuter, tills de får lite färg och är knapriga. Tagschilipeppar, curry, kikärter, majsstärkelse, olja 37 f m. 1 dl olja
Tillsätt oljan, vitlöken och ingefäran. Ha i alla resterande ingredienser utom saltet och svartpepparn (häll av konserverade kikärtor och skölj dem under rinnande kallt vatten innan de tillsätts)
Olivolja. 2 brk kokta kikärtor, avhällda. Värm oljan i en stekpanna och svetta vitlöken tillsammans med rödlöken några minuter, tillsätt ärtorna och kryddorna och höj värmen, stek under omrörning ca 5 minuter. 2 brk kokta kikärtor
olivolja att steka i. Kryddiga kikärtor med hirs & stekt zucchini – olivoljefrästa kikärtor i spiskummin, koriander, vitlökspulver, curry och aningens cayennepeppar med färsk tomat och en klick smör serverat till buljongkokt hirs och olivoljestekta skivor av grön zucchini
Häll ärterna i en långpanna, blanda med oljan och strö sedan på paprikapulver och salt. 1 burk(ar) kikärtor (ca 400g). 11 msk rapsolja. 1Ingredienser 1 burk(ar) kikärtor (ca 400g) 1 msk rapsolja 1 tsk salt 2 krm starkt paprika pulver Skriv utGör så här