Olja högrev recept

Ugnsbakad högrev med feferonidressing

Ugnsbakad högrev med feferonidressing

Blanda ketchup, honung, olja och soja och pensla på köttet. högrev. 1 msk rapsolja. Bind upp köttet med bindgarn, för att köttet ska få en jämnare tillagning
Högrev, stekt i gryta och med mustig rödvinssås

Högrev, stekt i gryta och med mustig rödvinssås

På Bondens marknad köpte jag en bit fin, närproducerad högrev från Lövsta kött, och den förvandlades till den mest ljuvliga stek, som långsamt fick puttra tillsammans med lök, rotfrukter, och dadlar i rödvin, fond och kryddor
Ugnsbakad högrev med rotsaker & riven pepparrot

Ugnsbakad högrev med rotsaker & riven pepparrot

smör & olja. Lägg högreven i en stor ugnsform eller gryta som tål ugnsvärme. Bryn köttet i olja & smör. Dags att göra en nyare och fräschare rätt, tänkte jag, så Ica fick släppa ifrån sig högrev som jag stoppade in i ugnen i 5 timmar. 1 kg högrev. 1 kg högrev
Japansk högrev i lergryta

Japansk högrev i lergryta

1 kg högrev. 2 msk olja. 1. Lägg en lergryta i blöt i 20 min. 2. Bryn köttet runtom i en stekpanna. Salta och peppra och lägg det i lergrytan
Högrev med asiatisk inspiration

Högrev med asiatisk inspiration

Stek svampen i oljan tills den får färg, tillsätt grönsakerna och krydda med salt och peppar. Vi har nämligen kockat till en så fantastiskt god högrev så ni kan bara inte ana, det blev verkligen en riktig favoriträtt i vårt kök
Rödvinbrässerat högrev.

Rödvinbrässerat högrev.

Rapsolja. Högrev är en favoritdetalj. Salta & peppra ordentligt på båda sidorna & stek sedan köttet i olja
Kokt högrev med pepparrotssky

Kokt högrev med pepparrotssky

Bryn köttbitarna i en stekpanna i lite olja på ganska hög värme så att de får färg. Kokt högrev är supergott med pepparrot
Grillad högrev med potatissallad
 – enkelt recept

Grillad högrev med potatissallad
 – enkelt recept


 Vispa i oljan droppvis till det tjocknar. 800 g högrev
. 13 dl kallpressad rapsolja. 1
salt och peppar

Koka högreven med grönsakerna och kryddorna i 2 timmar eller tills det går att sticka en köttgaffel igenom köttet och att den släpper