Blanda ketchup, honung, olja och soja och pensla på köttet. högrev. 1 msk rapsolja. Bind upp köttet med bindgarn, för att köttet ska få en jämnare tillagning
På Bondens marknad köpte jag en bit fin, närproducerad högrev från Lövsta kött, och den förvandlades till den mest ljuvliga stek, som långsamt fick puttra tillsammans med lök, rotfrukter, och dadlar i rödvin, fond och kryddor
smör & olja. Lägg högreven i en stor ugnsform eller gryta som tål ugnsvärme. Bryn köttet i olja & smör. Dags att göra en nyare och fräschare rätt, tänkte jag, så Ica fick släppa ifrån sig högrev som jag stoppade in i ugnen i 5 timmar. 1 kg högrev. 1 kg högrev
Temperera äggulan och oljan så går det lättare. och att man inte gör det oftare är svårt att förstå för det finns ju så mycket smak i tex högreven om man jämför med en vanlig "vanligae" biff
Till riktig Bistecca ska man använda sig av en riktigt tjock och stor T-benstek eller Porterhouse som man sedan smaksätter med tex olivolja och citron men vanligtvis rosmarin och vitlök
Stek svampen i oljan tills den får färg, tillsätt grönsakerna och krydda med salt och peppar. Vi har nämligen kockat till en så fantastiskt god högrev så ni kan bara inte ana, det blev verkligen en riktig favoriträtt i vårt kök
Vispa i oljan droppvis till det tjocknar. 800 g högrev . 13 dl kallpressad rapsolja. 1 salt och peppar Koka högreven med grönsakerna och kryddorna i 2 timmar eller tills det går att sticka en köttgaffel igenom köttet och att den släpper
Olivolja. Jag var självklart tvungen att servera något till och då blev det långsamt bräserad högrev i rödvin, ugnsbakad shalottenlök med citron och lite smörsteka kantareller