Jag har bestämt mig för att bli ett bakningproffs genom att Buzza med Odensemarcipan bakprodukter. • Odense Choklad har hög kakaohalt, och är perfekt för bakning, konfekt och desserter
Odensemarcipan's hemsida hittar ni HÄR. figurmarcipan . Odense är inte bara min tidigare bostadsort utan även namnet på mitt favoritmärke när det gäller bak
300 g ODENSE Nougat i grova bitar. Separera äggulorna från vitan och spara båda. Vispa äggvitorna till ett hårt skum, tillsätt ett par matskedar av sockret och vispa tills vitorna är sega som till maräng
75 g ODENSE Mandelmassa Lyx. Halvera päronen och ta bort kärnhuset med en sked. Hacka valnötterna grovt. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Jag toppade med chokoladespåner från OdenseMarcipan som fanns med i Buzzadorpaketet. Den här efterrätten tar bara några minuter att förbereda och sedan får den stå i kylen och stelna några timmar
Vispa sedan ner ODENSE Mörk Choklad Orange i kolan tills chokladen smält. Smält ODENSE Mörk Choklad 70 % på låg temperatur. 75 g ODENSE Mandelmassa Lyx. 100 g ODENSE Mörk Choklad Orange. 100 g ODENSE Mörk Choklad 70%