Odense marcipan recept

Bli ett bakningsproffs med Odense Marcipan

Bli ett bakningsproffs med Odense Marcipan

Jag har bestämt mig för att bli ett bakningproffs genom att Buzza med Odensemarcipan bakprodukter. • Odense Choklad har hög kakaohalt, och är perfekt för bakning, konfekt och desserter
Odense

Odense

Odensemarcipan's hemsida hittar ni HÄR. figurmarcipan . Odense är inte bara min tidigare bostadsort utan även namnet på mitt favoritmärke när det gäller bak
Stjärnkakor med Marcipan

Stjärnkakor med Marcipan

75 g ODENSEMarcipan. Arbeta samman marsipan, mjöl, smör, socker och salt till en smulig massa. Tillsätt ett ägg och arbeta samman till en deg
Julrulltårta

Julrulltårta

ODENSEFigurmarcipan röd. 250 g ODENSE Ljus choklad. 50 g ODENSE Vit Choklad. 100 g ODENSE Mörk Choklad 55%
Nougatbitar med kaffesmak

Nougatbitar med kaffesmak

ODENSE Guld pulver. 200 g ODENSE Mörk Choklad 55%. 200 g ODENSE Nougat. 50 g ODENSE Mörk Choklad 55%. Skär choklad och nougat i bitar
Dekorativ kladdkaka

Dekorativ kladdkaka

ODENSE Guld eller Silver pulver. tårta 250 g ODENSE Mörk Choklad 55%. Sätt ugnen på 175°. Smält choklad och smör i en kastrull
Minidammsugare Mozart

Minidammsugare Mozart

500 g ODENSEMarcipan. 1250 g ODENSE Nougat. 1150 g ODENSE Mörk Choklad 70% eller ODENSE Chokladknappar Mörka
Tårtbotten, grundrecept

Tårtbotten, grundrecept

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner alla torra ingredienser och blanda väl
Påsktårta med nougat och Daim

Påsktårta med nougat och Daim

300 g ODENSE Nougat i grova bitar. Separera äggulorna från vitan och spara båda. Vispa äggvitorna till ett hårt skum, tillsätt ett par matskedar av sockret och vispa tills vitorna är sega som till maräng
Cupcakes, grundrecept

Cupcakes, grundrecept

Sätt ugnen på 175°. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner alla torra ingredienser och blanda väl. Häll i crème fraiche och smält smör
Klassisk semla

Klassisk semla

1 påse ODENSE Mandelfyllning. Sätt ugnen på 200°. Värm mjölken fingervarm. Smula ner jästen i en degbunke och rör ut i mjölken
Grillade päron med mandelmassa och lönnsirap

Grillade päron med mandelmassa och lönnsirap

75 g ODENSE Mandelmassa Lyx. Halvera päronen och ta bort kärnhuset med en sked. Hacka valnötterna grovt. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Supersnabb chokladpannacotta

Supersnabb chokladpannacotta

Jag toppade med chokoladespåner från OdenseMarcipan som fanns med i Buzzadorpaketet. Den här efterrätten tar bara några minuter att förbereda och sedan får den stå i kylen och stelna några timmar
Chokladmousse i tre lager

Chokladmousse i tre lager

50 g ODENSE Mörk Choklad 55%. 60 g ODENSE Ljus choklad. 70 g ODENSE Vit Choklad. MÖRK CHOKLADMOUSSE. Hacka chokladen och lägg den i en skål
Chokladig apelsinfudge på mördeg

Chokladig apelsinfudge på mördeg

Vispa sedan ner ODENSE Mörk Choklad Orange i kolan tills chokladen smält. Smält ODENSE Mörk Choklad 70 % på låg temperatur. 75 g ODENSE Mandelmassa Lyx. 100 g ODENSE Mörk Choklad Orange. 100 g ODENSE Mörk Choklad 70%
Stjärnkakor med Marcipan

Stjärnkakor med Marcipan

75 g ODENSEMarcipan. Arbeta samman marsipan, mjöl, smör, socker och salt till en smulig massa. Tillsätt ett ägg och arbeta samman till en deg