Så gör du. Cirka 10- 12 dl granola Sätt ugnen på 170 grader Blanda en flytande "kräm" av kokosolja, O’boy med 30% mindre socker och honung/agavesirap Häll upp havregrynen i en stor skål och och häll O’boy-krämen över Rör om tills havregrynen är helt täckta av kräm Täck en plåt med bakplåtspapper Häll upp granolan på plåten och sprid ut Baka i cirka 10 minuter och rör sedan om Baka ytterligare 10-15 minuter Vill du ha riktigt stora kluster häller du på hackad choklad på den varma granolan och rör om försiktigt Kyl sedan helt på plåten utan omröring
7-8 msk med oboy. 7-8 msk med oboy. Dessa bakade min dotter idag. Stolt mamma. Receptet är inspirerad från jennys matblogg men hon har minskat ner på o’boyen då jag tyckte att 10-12 msk var för mycke
När man till middag vissa dagar har ett par pippifåglar vid bordet som bara petar i maten så vet man att när man preciiiiis dukat av bordet att det snart kommer ett "mamma jag är lite hungrig, kan inte vi få ett fruktfat"
3 msk oboy. 3 msk oboy. 18 Jan. 06. 24. Blåa chokladbollar med oboy. 0kommentarer. Min yngsta dotter ville baka chokladbollar och hon frågade om vi kunde göra dem regnbågsfärgade men då jag visste att jag hade blåkokos i skafferiet, efter ett annat bakprojekt, så frågade jag henne om inte det gick bra istället och det gick den lilla damen med på