Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i semlor, tycker de mest är torra och stabbiga och jag tror aldrig jag ätit upp en hel semla i hela mitt liv
Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttigasemlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Nu är det högsäsong för semlor. Älskar semlor. Det är semmelwraps, semmelpannkaka, semmelsmoothie, glutenfria semlor, raw food semlor, mjölkfria semlor, sockerfria semlor, semmelgröt, semmelkladdkaka och årets snackis prinsess-semla
Vispa upp kokosgrädde eller vanlig grädde och fördela på semlorna. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och vispa ägg, kvarg, kokosolja och vatten i en annan
Jag är inte alls något stort fan av semlor just, det är bara så torrt och tråkigt. Är inte någon mandelmassa-älskare heller så därför äter jag väldigt sällan semlor, inte ens på fettisdagen
Baka semlor till fettisdagen på ett nyttigare vis - här med chiafrön. Semlor med chia. Nyttiga bananpannkakorDessa glutenfria pannkakor gör du enkelt med bananer och keso
Baka semlor till fettisdagen på ett nyttigare vis - här med chiafrön. Semlor med chia. Nyttiga hamburgareDessa hamburgare är saftiga och goda är perfekta som middag en ljummen sommarkväll
Jag har tidigare skrivit om nyttiga chokladbollar & raw yoghurt här på bloggen. I helgen svullade övriga familjen på semlor & stora vanliga chokladbollar
Jag är egentligen inget större fan av semlor och har aldrig varit men när jag hittade detta recept hos Åse på LCHF semla så var jag ju tvungen att testa