perfekt att äta som de är men även i nyponsoppan eller glassen. Ekologiska majskakor med parmesansmak, dessa majskakor försvann fortare än vinden här hemma
Nyponsoppa med mandelkräm, rostade mandlar och en sorbet på nyponros. Med mig hade jag också vinkännaren och matnörden Andreaz Norén som satte vin till min mat, och hans sambo Pamela, som tog fina bilder
Chokladkolapaj med lingon, citronpaj med granatäpple, chokladmousse med lingon eller annat, hemmagjord nyponsoppa med mandelbiskvier och grädde, chokladfondant med tillbehör
Efter osten fick vi en -förefterrätt som inte stod på menyn - lite nyponsoppa med kockens vaniljglass och en liten mandelbiskvi för att rensa smaklökarna inför efterrätten
Nästa år blir det nyponsoppa/blåbärssoppa med nötter och frön till frukost. * Vin eller öl till maten är fantastiskt gott efter en vandring om man gillar sånt