Kom på att jag hade lite torkade nypon hemma, så gjorde denna goda nyponsoppan till efterrätt igår. Servera soppan medmandelbiskvier och lätt vispad grädde
Nyponsoppamedmandelbiskvier och lättvispad vispgrädde. Ibland vill man bara äta hemgjord nyponsoppa. Servera i små glas eller fina koppar tillsammans med en klick lättvispad grädde och några mandelbiskvier
Nyponsoppamed grädde och mandelbiskvier smakar verkligen barndom. Nyponsoppa. Servera sedan soppan varm, ljummen eller kall tillsammans med grädde eller kokosgrädde och mandelbiskvier
sockerfri bananglass), toppa fruktsallad med eller ha i hemmagjord nyponsoppa. Sådana här små gulliga minikakor är trevligt att ha till hands och förgylla många desserter med (t
vaniljglass, mandelbiskvier eller mandelskorpor, vispad grädde smaksatt med lite vaniljsocker, eller förslaget ovan med smetana, kardemumma och grovkrossade marängerBlanda ihop nyponpulver, kokosblomssocker, bananpulver och potatismjöl, och tryck ut eventuella klumpar så det blir helt slätt
Då skulle den vara ljummen med en klick lättvispad grädde (ABSOLUT ingen glass och helst inga mandelbiskvier) men nu för tiden föredrar jag att dricka den rakt upp och ner, oftast till frukost eller till kvällsmat