1/2 dl nyponskalmjöl. 1/2 dl nyponskalmjöl. Jag gillar verkligen att proppa bröd fullt av godsaker så att det blir sådär härligt mastigt, crunchigt och smakrikt
0,5 dl nyponskalmjöl. 0,5 dl nyponskalmjöl. Ett nytt favoritbröd. Det går faktiskt inte att tro att de här saftiga och smakrika frallorna är helt glutenfria (utan mjölmixer såklart och vetefria)
½ dl nyponskalmjöl. ½ dl nyponskalmjöl. Brödbak igen i stugan. Som ni redan vet så gör jag nästan aldrig helt samma bröd två gånger, utan blandar hejvilt mellan olika mjölsorter, gryn, fröer och torkade bär
Nyponskalmjölet är fullständigt fullproppat med vitaminer och mineraler, och även muscovadosockret innehåller en hel del mineraler till skillnad från vanligt, vitt socker
1,5 msk nyponskalmjöl. 1,5 msk nyponskalmjöl. Min nya frukostfavorit. Eftersom att jag gillar att exeprimentera fram recept så har jag ofta olika sorter bröd i frysen
Nyponskalmjöl finns bland annat i Risentas sortiment och hittas i de flesta större butiker. Nyponskalmjöl innehåller mycket C-vitamin och kan förutom till nyponsoppa användas för att ge hembakt bröd en god, lite syrlig smak
krispiga solrosfrön och c-vitaminrikt nyponskalmjöl. Blanda därefter i 2 dl majsmjöl, 3 dl bovetemjöl, 1 dl nyponskalmjöl, 2 dl solrosfrön och ½ tsk salt i bunken
3 msk nyponskalmjöl (det var omöjligt att hitta nyponskalsmjöl i den stad jag bor i så jag använde mig utav nyponpulver istället som jag redan hade hemma. 3 msk nyponskalmjöl (det var omöjligt att hitta nyponskalsmjöl i den stad jag bor i så jag använde mig utav nyponpulver istället som jag redan hade hemma
0,5 msk nyponpulver (nyponskalmjöl). 0,5 msk nyponpulver (nyponskalmjöl). Foto. Eva Hildén. Gröt är en näringsrik och blodsockerbalanserande frukost som kan varieras i oändlighet