Det blev julafton ändå och jag kan lika gärna göra alltsammans efter jul, för det smakar minst lika gott till nyår och därefter, som på julafton när man vräkt i sig så mycket mat att man knappt orkar äta varken efterrätt eller godis
Till fördrinken, som var champagnen Palmer & Co, bjöd jag på Pyttes vodkaspetsade gräslökspannacotta på kavringbotten, dekorerad med kungslaxrom och en liten dillvippa
Romtårta. Romtårta. svart rom (gärna finkornig). röd rom (gärna finkornig). Bred över rom i önskat mönster. Gästerna skedar sedan i sig romtårtan med hjälp av kexen
rom. Idag bjuder jag på förrätter som kan passa till nyårsafton och andra festliga tillfällen. Servera med rom, citron, gräslök och häng två räkor per glas
Jul & Nyår. I år har jag gjort blinierna lite annorlunda och lagat dem med potatis samt serverar röd stenbitsrom med en grönkålskräm och västerbottensflarn
Nyår på grillen. Här gör vi en lite julinspirerad havskräfta med smak av saffran och rom. Mörk rom. Blanda ut saffranstrådarna med en skvätt rom och låt stå ca 20 minuter