Det är den moussetårta som jag bad er hålla en liten tumme för på Nyår. Browniebotten täckt med en mörk chokladtryffel toppad med mörkchokladmousse späckad med färska hallon och så en chokladspegel på toppen
hallon. Garnera med chokladfigurer, grädde, hallon och strössel. färska hallon. Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller på med nya tips in i det sista
Perfekt till nyår för oss viktväktare då den är mager i propoints men rik i smaken =). Jag hade lite hallon och blåbär i frysen, så de fick bli toppingen på denna goa efterrätt
Chèvre chaud med hallon. färska hallon. På med valnötter och hallon. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Lakritspannacotta med hallonsås. Hallonsås. Mixa hallonen med sockret till en krämig sås. 250 g färska bär (t ex hallon, blåbär och röda vinbär). 250 g hallon. 250 g färska bär (t ex hallon, blåbär och röda vinbär). 250 g hallon