Vispa ihop ägg och creme fraiche och krydda med salt och peppar. På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt
På nyårsafton lagade jag en fyrarättersmiddag som faktiskt blev riktigt riktigt bra. Jag tycker så mycket om tilltugg och förrätter att jag skulle kunna leva enkom på dem, och det var väl delvis anledningen till att vi hade två förrätter på nyår
Jag börjar med menyn bakifrån, jag håller på att knåpa ihop o skriva ner resten av nyårsmaten. En brulée är aldrig fel det blev vår efterätt denna nyår, och med citrusfrukterna blev den bättre än bäst
En ny smaksättning till Creme Bruléen blir det till nyårsfirandet. Ikväll blir det att fira Nyår här hemma, vi ska äta både räk & rostbiffmackor, dricka lite skumpa och avsluta med en god Creme Brulée
Vår sista lediga kväll från årets jul, nyår och mellandagar ägnades till en del åt middag i soffan framför tvn, ett glas rött och en halv film på det [såg The Judge som var helt klart sevärd så förhoppningsvis kan den ses färdig senare ikväll]