Vispa ihop ägg och creme fraiche och krydda med salt och peppar. På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt
) Lägg upp på ett ugnssäkert fat. Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Skala räkorna eller plocka bort muskeln av pilgrimsmusslorna och lägg musslorna på ett hushållspapper
Blanda potatisrivet med det smälta smöret, ägg och ost. Idag fylls bloggen med tips på nyårsmat. Stek på bägge sidor tills den är genomstekt och ser frasig ut
I ett vattenbad, vispa ägg och socker pösigt tills sockret smält. Jag som hellre väljer en förrätt framför en efterrätt, måste faktiskt erkänna att denna nyårsefterrätt var särledes bra, så bra att jag vet att den kommer att vara ett stående inslag i min dessertrepertoar
Skala och mosa äggen. Blanda ägg, räkor, crème fraiche, pepparrot, gräslök, salt och peppar. Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad
Lägg upp fisken på tallrik med salladen och skeda sojasåsen over fisken. Har ni inte bestämt vad ni ska äta till varmrätt på nyårs, kommer här några tips
Se längre ner i inlägget. Nyårsafton är ju snart här och då är det ju kul att duka lite extra fint, Istället för det eventuellt röda pyntet på bordet är det vackert att byta ut till guld, silver och glitter
Krydda med salt och peppar (eller gör en mariad och lägg köttet i några timmar). Vi har turen att år efter år få fira nyår med ett helt gäng underbara människor