När den svalnat så bredde jag på ett lager frosting som jag gjort på nutella och färskost. Cheescaken. Häll först kladdkakesmeten i en form, häll sedan på cheescakesmeten
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Jag och Kevin körde bakdag för någon dag sedan och nu var det ett tag sen jag friterade minipajer så vi gjorde sånna fyllda med banan och nutella, Kevin kunde I N T E sluta äta dom för han tyckte dom var så goda
Jag lovade att bjuda mina jobbarkompisar på fika och jag bakade en nutellacheescake. Vispa färskost och florsocker till en jämn smet och tillsätt sedan resten av nutellan och rör i hop till en smet
Sen gjorde jag en chokladsås med nutella, har tyvärr inget recept då jag tog nutella burken med "rester" kvar i, hällde i lite grädde och värmde i mikron tills det smällt samman och sen tillsatte jag lite choklad och hällde den ovanpå pannacotta
Ringla över hälften av nutellan (jag använde nog lite mera än vad som skulle vara ). Rör ned resten av nutellan i smeten som är kvar och bred ut på resten av smeten
Ringla över ½ dl nutella och täck sedan med resten av smeten. 3 ägg1 ½ dl socker200 g philadelphiaost3 dl grädde50 g rostade mandelspån1 dl nutella, rumstempereradSmält smöret och blanda med smulade kex. Ringla över resterande nutella och frys in cheesecaken minst 6 timmar