Färskpressad apelsinjuice, brämhults juice ”blåbär & svarta vinbär”, kanel och vatten. Bre över nutella och toppa med färska jordgubbar, för att vara extra säkra på att ha sockerintag för ett helt år framöver så toppade vi även med honung
) samt underbar hemmapressad apelsinjuice (av 2 apelsiner blir helt lagom i ett glas). 5 st digestive med Plamil's ekologiska chokladkräm (kombinationen är grymt god, kan tänka mig att det är som när ni som tål både nötter och gluten har nutella på en macka, ungefär) samt 2 st bovetekakor (som riskaka fast på bovete) med paprikaröra och pesto ovanpå
Förutom kaffe, te och smörgåsar serverades sallad med chèvretoast och rödbetssås, lammkorv, Banana Blueberry smoothie och Fetta al latte (chokladtårta med grädde och nutella) med apelsinsallad
Lägg smör och florsocker och nutella i en bunke och vispa tills det blir luftigt. Häll grädde, likör eller apelsinjuice och vaniljsocker i en annan bunke och vispa till ett fast skum