Nougatparfait recept

Nougatparfait med rårörda hallon

Foto. Louise Johansson/Taste by Louise. Nougatparfait med rårörda hallon. Krämigare och mer syndigare dessert får man leta efter
Nougatparfait med romrussin

Nougatparfait med romrussin

Skär nougaten i mindre bitar och låt smälta i en skål över hett vatten. Ta från värmen och rör om. Låt svalna
Nougatparfait

Nougatparfait

Den här desserten innehåller bara tre ingredienser och är väldigt enkel att göra. Den är knäckig men ändå len och god i smaken

Nougatparfait med bär

1. Börja med att vispa grädden. Smält sedan nougaten i vattenbad. 2. Vispa äggulor och florsocker luftigt. Skrapa sedan ur vaniljstången och vispa ner fröna i äggsmeten

Nougatparfait

Underbart god parfait med en tydlig smak av nougat, passar utmärkt att bryta av det söta med bär. Och för dig som inte vet vad parfait är så är den glassliknande efterrätt

Nougatparfait

Vispa äggulor och florsocker poröst. VIspa grädden hårt. Smält nougaten,. Skrapa ur vaniljstången. Blanda ihop alla ingredienserna (grädden sist) och frys in

Nougatparfait dulce de leche

Jag har hört att det finns fler sätt att koka kondenserad mjölk till kola, men jag vet bara det här sättet

Ersbackens nougatparfait

Börja med att vispa grädden. Vispa sedan äggulor och florsocker och vanilj i en annan bunke. Det ska bli fluffigt

Nougatparfait med espresso

Värm sockret försiktigt med 1 1/4 dl vatten i en kastrull, rör om tills sockret har löst sig. Koka upp sockerlagen och låt den koka livligt i ca 7 minuter tills temperaturen är 115 grader

Nougatparfait med valnötsknäck

Häll sockret i en liten tjockbottnad kastrull och låt det smälta till en ljusbrun, slät sås. Rör om sakta hela tiden och krossa sockerklumparna som bildas med en trä- eller plastsked

Nougatparfait med bär

Börja med att vispa grädden. Smält sedan nougaten i vattenbad. Vispa äggulor och florsocker luftigt. Skrapa sedan ur vaniljstången och vispa ner fröna i äggsmeten