veganska, raw och givetvis hälsosamma snickers. Snickers är dock varken glutenfri, vesansk, raw, sockerfri, mjölkfri eller äggfri, och därför ska jag idag visa min egen variant som är det
Rör ner vaniljsocker och hacka eller klipp små bitar av nougaten. Julgodistillverkning har varit i full gång både idag och tidigare dagar och en av årets nyheter är denna supergoda snickersfudge
Häll på chokladen och sprid ut med en slickepott Gör Snickers karakteristiska mönster (fyra "vågor") med en sked på kakan (se bild nedanför) Ställ svalt för att stelna GODISPAPPER (OM DU VILL) Skriv ut Snickerspappret längst ner i artikeln Klipp kanten efter sista s
Placera sedan i frysen när du förbereder nougatlagret. Här har ni garanterat de godaste brownies som vi på myTaste har smakat, gillar ni Snickers och gillar ni brownies, ja då kan man inte hitta något godare att sätta tänderna i
Jag älskar kombinationen choklad, kolasås, mjuk nougat och jordnötter. Min är helt klart Snickers. Därför var det inte så konstigt att jag fastnade för det här receptet - allt med Snickers kan ju inte vara annat än fantastiskt
Minns ni denna snickers cheesecaken jag gjorde häromdagen. Så de var bara att tänka ut smak och denna gången provade jag att göra glass med guldnougat och jag måste säga att de numera är min favoritglass, den blev verkligen supergod
Blanda alla saker förrutom flingorna, nougaten och chokladen i en kastrull. Detta godis går tydligen under namnet Snickers men då vi inte ser några likheter mellan det och Snickers förutom att dom båda innehåller jordnötter så döpte vi det till Jordnötsrutor
Trodde ni att snickerssoppa innefattade en snickers, en microvågsugn och ganska mycket kladd. 2012 kommer bli snickerssoppans år. Snickerssoppa, 10 portionerNougatsorbet/Toffee/JordnötChokladsoppa150 g socker120 g choklad, finhackad800 g vatten90 g kakaopulverKoka upp vatten och socker, vänd ner hackad choklad och kakaopulver. Nougatsorbet750 g mjölk, 3%75 g socker100 g kondenserad mjölk20 g glukos50 g mjölk, 3%0,5 gelatinblad, blötlagt125 g nougat*100 g dulce de leche** (rör ut med lite mjölk, 3% till sås)saltkristaller100 g jordnötter, hackadeReducera 750 g mjölk med strösocker tills 500 g återstår. Gör 10 kulor av nougatsorbeten och placera ut en saltkristall på varje sorbet. *I originalreceptet står det 125 g pralinmassa men då det verkar vara svårt att få tag på ersatte vi det med vanlig nougat. 2012 kommer bli snickerssoppans år. 125 g nougat