Smöra ett bakplåtspapper. Den är från TV-pogrammet Hela Sverige Bakar och är en nougattårta. Stjälp upp kakan på sockrat smörpapper och låt kallna med plåten som lock
Rör ner mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao, mjölk, smör och dajm. Nougat. Malins kommentar där innebörden var något i stil med "mustig choklad i underbar kombination med nougat och dajm" slår huvudet smått på spiken
Blanda socker och smör i en skål till en slät röra. Kakorna är riktigt goda, men påminner dock mer om schackrutor, med nougat emellan än ballerinakakor
Tillsätt socker, glykos, grädde och smör. Det här godiset, som förresten är mitt sista julgodis för i år, innehåller just dessa tre saker + hemgjord nougat
Krossa kakorna och rör ihop med smöret till en deg. Hacka mörk choklad och resten av nougaten. Smält 250 g nougat och rör i den ena smeten. 75-100 g smör. 350 g nougat
Värm alla ingredienser förutom smöret under omrörning till jämn massa. nougat & saffran. Häll över till en skål (en för respektive smak) och rör i smöret
smöra en springform (18 cm) grundligt och häll i degen. Vispa smör och florsocker med en elvisp i minst 6 minuter. Tillsätt nougat och vispa ytterligare 2 minuter. Fyll 1/3 av nougatcremen mellan de två bottnarna och strö över den krossade Daimen. 300 g mjukt smör. 300 g ODENSE Nougat i grova bitar