NougatMontelimar. Ställ dem på en varm plats, på eftervärme i ugnen till exempel, det är nämligen viktigt att de är varma när man tillsätter dem i nougaten
I Iran äter vi mycket nötter, nötter och petit chouxer (recept på det får jag publicera vid ett annat tillfälle) och så äter vi vit nougat med pistagenötter, eller GAZ som vi själva kallar det
Fransk Nougat, Montelimar. Okej, om jag ska vara ärlig, så smakar det inte så himla mycket julmust, pektinet bidrar med en ganska syrlig smak som ta överhand
Fransk Nougat, Montelimar. Dag 11 – Ditt favorit-julgodis att göra själv + recept. Följare av min blogg har säkert inte missat att jag fullkomligt älskar att göra julgodis
Fransk Nougat, Montelimar. Nu har jag bara en sort med julgodis kvar på min lista (cream cheese mints), men eftersom vi är i Stockholm denna helgen var jag ju tvungen att ta med mig en presentask, med tio av de elva sorter jag gjort hittills (glömde visst en, kom jag på nu)
Fransk Nougat, Montelimar. Mitt absolut mest lästa inlägg på bloggen sedan starten är receptet på saltlakritskola från Pärlans Konfektyr, inte alls oförtjänt, för den kolan är helt ofattbart god
Fransk Nougat, Montelimar. Dock är jag inte helt såld på den hackade franska nougaten som är i. Eftersom jag inte gör någon egen i år köpte jag från Marabou (ja, jag skäms lite för att skriva det), men nu när fudgen legat i skåpet i en vecka så har nougaten börjat smälta lite, så det är massa vitt kladd i påsen, inte så kul
Fransk Nougat, Montelimar. De senaste tre jularna har de här chokladmandlarna varit ett måste. Ett ganska smidigt men ack så trevligt julgodis för chokladälskaren
Fransk Nougat, Montelimar. Så i dag har det sista julgodiset tillverkat. Det blev saffransfudge, ett måste varje år, och marmeladgodis med smak av enbär