Skär av överbliven marsipan, så att kanterna blir jämna. Rulla nougaten till en stock, ca 2 cm i diameter. Kavla ut marsipanen i en ca 3-4 mm tunn platta och rulla in nougaten i marsipanen. 200 g ODENSE Nougat
Lägg nougaten mitt på mandelmassan, hela vägen kloss och kloss med varandra. 1250 g ODENSE Nougat. 14 cl konjakKavla ut marsipanen till en lång smal rektangel (ungefär 4 cm bred), pensla på cognac. Skär ut nougaten i 1 cm tjocka stavar
Den här påsken har jag ätit många Anton Berg Marsipan/Nougatägg, de där lite större halvorna. Fick tänka snabbt och bestämde mig för att göra men mandelbotten av smeten, så jag kompletterade med lite ingredienser och gjorde en mozartkaka istället med de klassiska smakerna, mandel, pistage, nougat och choklad
För er som inte vet vad Mozartkulor är, kan jag berätta att det är supergoda kulor av mandelmassa eller marsipan med en kärna av nougat som har doppats i choklad
Skär av överbliven marsipan, så att kanterna blir jämna. Rulla nougaten till en stock, ca 2 cm i diameter. Kavla ut marsipanen i en ca 3-4 mm tunn platta och rulla in nougaten i marsipanen. 200 g ODENSE Nougat
Lägg nougaten mitt på mandelmassan, hela vägen kloss och kloss med varandra. 1250 g ODENSE Nougat. 14 cl konjakKavla ut marsipanen till en lång smal rektangel (ungefär 4 cm bred), pensla på cognac. Skär ut nougaten i 1 cm tjocka stavar