Smördegsinbakad nougat med hemgjord vaniljsås. Innan jag var färdig så hade det gått i både vaniljsocker och en rejäl skvätt Limoncello, en inte direkt osockrad italiensk limelikör
After Eight Non stop Digestive och dumle rivet citrusskal, tex lime eller apelsin jordnötter och kolasås mjuk nougat hackad vit o mörk choklad smält choklad körsbär eller torkad frukt någon god likör mini-marsmallows och chokladsås maränger smaksätta med någon god likör istället för kaffe
Olli och Karin tog sig an fransk nougat. Idén fick jag när jag smakade en tryffel från Chocolats de Pierre som var smaksatt med stadens speciallikör baserad på rom och hemlig kryddning
apelsinlikör. Apelsinnougatkräm. Lägg i en biskvibotten och fukta den med apelsinlikör efteregen önskan. Hacka nougat och choklad och låt smälta ihop i en skål över vattenbad
Marsipanägg, pralin med flytande apelsinfyllning och ägg av nougat doppade i choklad. Blanda i likören och vaniljsochret och värm det i ugnen 5 minuter för att alkohol ska avdunsta
Smält nougaten på låg värme i en kastrull eller i mikron. Häll ½ msk ägglikör i varsitt portionsglas. Använd elvisp och vispa hastigt ner nougaten i den andra skålen med äggulesmeten, och därefter resten av grädden och äggvitan