Tag ut kakorna och placera en bit nougat i varje form, täck sedan med kokosfyllningen. Nougat. Blanda margarin, mjölk, sirap och kokos i en kastrull och låt sjuda i ca 5 min. 100 g kokos
Dekorera kakan med resterande, rostade hasselnötter och kokos. 2-3 msk Kung Markatta kokosolja. 4 msk sirap, tex Kung Markatta kokossirap eller lönnsirap. 1 näve Kung Markatta kokoschips
Rulla nougatbollarna i kokos. Tillsätt nougaten och rör ihop allt till en kladdig deg. Blanda ihop havregryn, florsocker, vaniljsocker, kakao, kokos och smör i en bunke
Lägg nougaten i kylen. kokos. Skär nougaten i små fyrkanter,. Strö på lite kokos innan chokladen stelnat. Platta till en bit ”deg/smet” i handflatan, lägg en bit nougat i,
För er som inte vet vad Mozartkulor är, kan jag berätta att det är supergoda kulor av mandelmassa eller marsipan med en kärna av nougat som har doppats i choklad
Skär ett långt snitt i den oskalade bananen och fyll den med små bitar av nougat. Servera med glass och strö gärna över lite hackade nötter och/eller rostad kokos
Skär ett långt snitt i den oskalade bananen och fyll den med små bitar av nougat. Servera med glass och strö gärna över lite hackade nötter och/eller rostad kokos