Lägg jäst, socker, ägg och kardemumma i en bunke. Nougat. Kavla ut, bre på nougat och strö på chokladen. 2 msk kardemummakärnor, stötta. 2 msk kardemummakärnor, stötta
Denna gång fick det bli kardemumma gifflar med nougat. 2 tsk kardemummakärnor, stötta. Värm mjölk och kardemummakärnorna till 37 grader. Sen lade jag en bit nougat i varje, rullade ihop, lät jäsa ca 30-40 min, penslade med ägg och strödde på pärlsocker och hasselnötter pch grädda dem på 220 grader i ca 12 min. 2 tsk kardemummakärnor, stötta
½ tsk stött kardemumma. Blanda kråmet med riven mandelmassa, matlagningsgrädde och nougat. Tillsätt salt, socker, kardemumma, ägg, smör i klickar och kakako utrörd i mjölet,spara ca 1 dl av mjölet. 50 g Odense nougat
Ischoklad går att smaksätta med kryddor som kardemumma och kanel eller med torkade frukter som russin och aprikoser eller som i detta recept med nougat
Jag gjorde två olika bollar, en nougat och en tårta. 1/4 tsk kardemumma. 1/4 tsk kardemumma. För ett par veckor sedan hade jag min första raw food-catering
vispad grädde, glass, chokladsås, krossad godis, riven nougat eller bär. Låt fantasin flöda och smaksätt smeten efter personlig smak – mortlad kardemumma, rivet apelsinskal, kanel, en nypa chili eller hallon
VispgräddeHela mandlarNougat Florsocker. Blanda ihop socker, mjöl, vaniljsocker, kardemumma och salt. Smeta på vispad gädde (välj själv hur mycket) hackade mandlar och smält nougat
Fransk Nougat, Montelimar. 1 krm kardemumma. 1 krm kardemumma. Mitt absolut mest lästa inlägg på bloggen sedan starten är receptet på saltlakritskola från Pärlans Konfektyr, inte alls oförtjänt, för den kolan är helt ofattbart god
Fransk nougat. Baklava - efter detta recept, men bytte fläderessens mot 1/2 tsk kardemumma. Efter mycket förberedelser så var det igår äntligen dags för vad som nu verkar ha blivit den årliga julbunchen