Skär choklad och nougat i bitar. Strö de guldfärgade chokladflarnen över choklad- och nougatsmeten. 200 g ODENSE Nougat. 2 msk espresso eller annat starkt kaffe
Smält resten av nougaten över vattenbad och rör ihop det med resten av ingredienserna till glasyren. Skär nougat (av de 200 g) i 12 bitar och tryck ner en bit i varje form. 250 g nougat (200 till fyllning & 50 till glasyr). 200 g nougat. 2 msk kaffe. 50 g smält nougat
En chokladkaka toppad med nougat och vit choklad. Ta ut kakan och hyvla över nougaten direkt. Hade jag haft en sådan här nybakt kaka, hade jag definitiv håll mig till det som står på kaffekoppen "Kafferast dagligen 8-16" Elidas chokladkaka med nougat och vit choklad2 ägg2 dl socker2 dl vetemjöl1 dl kakao1 dl starkt kaffe1 tsk vaniljsockerNougat Mängd efter tycke och smakVit chokklad Mängd efter tycke och smakGör så här
Tårtan består av saftiga chokladbottnar fylld med en len mjölkchokladfyllning och ballerinabitar, täckt med nougatfrosting och dekorerad med chokladganache och några ballerinakakor
Skär choklad och nougat i bitar. Strö de guldfärgade chokladflarnen över choklad- och nougatsmeten. 200 g ODENSE Nougat. 2 msk espresso eller annat starkt kaffe
Smält nougat i vattenbad eller på låg temperatur i mikron och tillsätt lätt uppvispad vispgrädde. Pynta med hyvlad vit choklad och en nougatros på toppen
Kavla ut halva degen, och hyvla över 250 g ODENSE Nougat samt 100 g smör. Krossa 3 tsk pulverkaffe i en mortel, och strö 1,5 tsk över degen. 250 g ODENSE Nougat. 3 tsk kaffe pulver
Denna gången provade jag att ha med min favoritkaka Ballerina Original för att få en god nougatig smak på bollarna, och de blev verkligen goda och smakade verkligen Ballerina
Smält nougat i vattenbad eller på låg temperatur i mikron och tillsätt lätt uppvispad vispgrädde. Pynta med hyvlad vit choklad och en nougatros på toppen
Kavla ut halva degen, och hyvla över 250 g ODENSE Nougat samt 100 g smör. Krossa 3 tsk pulverkaffe i en mortel, och strö 1,5 tsk över degen. 250 g ODENSE Nougat. 3 tsk kaffe pulver