Hacka vitlök, schalottenlök och persilja. Det är en norsk torsk av finaste kvalité som finns endast mellan januari och april och Ica Maxi på Ystadvägern i Malmö var först med att sälja den här fisken i Sverige, berättade dem
Vi kom över 1/2 skrei, norsk torskfisk, för 49 kr/kg vilket ju är super. Jag tog lite grönsaker som fanns, en bit sellerirot, 1 tomat, 1 vitlök, 1/3 purjo, räkskal från ca 400 gram räkor och så fiskbenen. 1 vitlök
600 g norsk skreifilé. 12 vitlöksklyftor. 1400 g kräftstjärtar (gärna från norska havskräftor). 1Dela och skär löken i fina skivor och finhacka vitlöken. 1Fräs lök och vitlök i smöret direkt i en stor gryta utan att det tar färg
Rör ihop salt och pressad vitlök. 700 g g Norsk Ishavsrödig Norsk Ishavsrödig. 0,5 klyfta klyfta vitlökvitlök. Ingredienser Antal portioner - + 700 g g Norsk Ishavsrödig Norsk Ishavsrödig 1 handfuller av handfull av pinjenötter pinjenötter 0 blandad sallad blandad sallad 0 salt och peppar salt och peppar Dressing 2 msk msk senap senap 2 msk msk vitvinsvinäger vitvinsvinäger 1 nypa nypa socker socker 0 olivolja olivolja Aioli 0,5 klyfta klyfta vitlökvitlök 1 st st äggula äggula 0,5 msk msk dijonsenap dijonsenap 2,5 dl dl olivolja olivolja 1 st st citron citron 0 salt salt
Ikväll blev det en mix med Norsk lax som huvudingrediens med både italienska och grekiska toner. Blanda med yoghurten, vitlöken, oljan, vinägern, smaka av
Men den svenska lastbils-producenten har faktiskt lagat en alldeles utmärkt kokbok med rätter från hela världen, här hittas Norsk torsk, Dansk rödgröt, falafel från Israel och Nasi Goreng