Grilla laxen snabbt på båda sidor och skär i tunna. 700 gram Norsklaxfilé i bit. Mixa samtliga ingredienser snabbt till chimichurrin och smaka av med salt och peppar
Häll lagen över fiskbitarna, sjud därefter under lock i 6-10 minuter, beroende på laxbitarnas storlek. 1 kg kg NorskLaxfilé, utan skinn och ben NorskLaxfilé, utan skinn och ben. Ingredienser Antal portioner - + 1 kg kg NorskLaxfilé, utan skinn och ben NorskLaxfilé, utan skinn och ben 1 l l vatten vatten 2 msk msk vinäger vinäger 5 st st peppar, hel vit peppar, hel vit 1 st st lök, gul lök, gul 1 st st morot morot 3 kvist kvist dill dill 3 msk msk salt salt 2 st st kryddpeppar, hel kryddpeppar, hel
Förra veckan fick jag en middagskasse från Norsk Fisk med underbara råvaror och spännande recept. Laksen från Norsk fisk var super god och vi kommer absolut att köpa den fler gånger
Vaken – Norsklax i blåsväder. Det har nyligen uppdagats i media att den odlade laxen som säljs i svenska matbutiker inte är så nyttig som det propageras