Blanda allt i en kastrull UTOM morötterna och purjolöken. 1 stor finhackad lök. 1 stor purjolök i ringar. 1 stor finhackad lök. 1 stor purjolök i ringar
I butiken har det varit mycke folk svenskar, norskar och danskar. Salt, peppar, vitlök. Till detta blev det även lök, tomat, ruccola, ruccola, bacon och salladsblad som “bröd”
Skiva potatis, lök och grillad paprika. Finhacka vitlök och skär fisken i bitar. Lägg potatis, lök, fisk, tomatpuré, paprika, vitlök och kajennpeppar lagervis i en gryta
Panera under tiden fyra lika stora bitar norsk torsk i grovt rågmjöl. 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé. 11 st st lök, gul lök, gul. 1Ingredienser Antal portioner - + 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé 4 dl dl potatis potatis 3 st st egg egg 1 st st lök, gul lök, gul 1 pack pack ansjovisfilé ansjovisfilé 0 dill dill 0 persilja persiljaHacka löken och de kokta äggen
1 kg kg Norsk Laxfilé, utan skinn och ben Norsk Laxfilé, utan skinn och ben. 1 st st lök, gul lök, gul. Ingredienser Antal portioner - + 1 kg kg Norsk Laxfilé, utan skinn och ben Norsk Laxfilé, utan skinn och ben 1 l l vatten vatten 2 msk msk vinäger vinäger 5 st st peppar, hel vit peppar, hel vit 1 st st lök, gul lök, gul 1 st st morot morot 3 kvist kvist dill dill 3 msk msk salt salt 2 st st kryddpeppar, hel kryddpeppar, hel
600 g norsk skreifilé. 11 gul lök. 12 vitlöksklyftor. 1400 g kräftstjärtar (gärna från norska havskräftor). 1Dela och skär löken i fina skivor och finhacka vitlöken. 1Fräs lök och vitlök i smöret direkt i en stor gryta utan att det tar färg. 1Skär övriga rotfrukter i lagom stora bitar och blanda ner i grytan med löken
Melkers sjömanstorsk Ingredienser / inköpslista + - 800 g Norsk Torskfilé 3 st lök, gul 12 st potatis 33 cl öl 1 st lagerblad salt peppar 1 tärning grönsaksbuljong Se andra recept »