Jag använder den till allt, till pajer, färska jordgubbar, grillade frukter. Dagens söndagsfika fick bli en nektarinpaj med mascarponekräm med smak av vanilj
Jo man tittar i fruktkorgen och hittar nektariner, man tittar i frysen och hittar jordgubbar, man tittar i kylen och hittar smör, man tittar i skafferiet och hittar mjöl och socker och en tetra med vaniljsås, saken är klart på med ugnen och börja laga en härlig smulpaj
Skär jordgubbar och nektariner i slarviga bitar och lägg ut i en smord form. 1,5 dl havregryn100 g rumsvarmt smör1/2 dl ljust muscovadosocker (farin går nästan lika bra)1 dl vetemjöl4-5 nektariner2 dl jordgubbar1. 2 dl jordgubbar
Jo man tittar i fruktkorgen och hittar nektariner, man tittar i frysen och hittar jordgubbar, man tittar i kylen och hittar smör, man tittar i skafferiet och hittar mjöl och socker och en tetra med vaniljsås, saken är klart på med ugnen och börja laga en härlig smulpaj
Skär jordgubbar och nektariner i slarviga bitar och lägg ut i en smord form. 1,5 dl havregryn100 g rumsvarmt smör1/2 dl ljust muscovadosocker (farin går nästan lika bra)1 dl vetemjöl4-5 nektariner2 dl jordgubbar1. 2 dl jordgubbar
Skär jordgubbar och nektariner i slarviga bitar och lägg ut i en smord form. 1,5 dl havregryn100 g rumsvarmt smör1/2 dl ljust muscovadosocker (farin går nästan lika bra)1 dl vetemjöl4-5 nektariner2 dl jordgubbar1. 2 dl jordgubbar