Nötstek med rosmarin, vitlök och bönragu Häll på vittvin och smaka av med salt och peppar. 800g nötstek (fransyska). Sätt ugnen på 120 grader. Krydda steken med salt och peppar Zeta
Nötstek i lagerbladssky med tomat och fänkål Koka upp kalvfond och vittvin. Låt koka ihop och smaka av med vinäger, salt och peppar. Sätt i en köttermometer i nötstekenScan
Nötstek med lagerblad och timjanNötstek med timjan och lagerblad 1 kg nötstek t. fransyska 1 st rödlök 4 st morötter 4 st lagerblad svartpeppar 1 tsk hackad timjan 3 tsk honung 2 msk soja 5 dl kalvfond 2 dl vittvin Gör så här. 2 dl vittvinVeras kök
Gatflickans pasta och årets första löprunda Marinerad nötstek med alla klassiska tillbehören (gelé, syltlök, pressgurka, potatis, sås och kokta morötter) Mat i kvadrat