När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
Grovt rågbröd, tunnskivad nötstek, något salladsblad, en aning fransk senap, en klick bostongurka (eller hackad inlagd gurka med en nypa socker) och en klick gräddfil
Grovt rågbröd, tunnskivad nötstek, något salladsblad, en aning fransk senap, en klick bostongurka (eller hackad inlagd gurka med en nypa socker) och en klick gräddfil
Blanda sardeller, citronskal, senap och kapris till fyllningen. 1 kg nötstek av fransyska eller rostbiff. 1½ msk dijonsenap. 1 kg nötstek av fransyska eller rostbiff. rivet skal av 1 citron 1½ msk dijonsenap
½ msk grov senap. Blanda äggula, vinäger, och senap i en skål. ½ msk grov senap. 400g färskt malen nötstek (helst mald eller finskuren hemma eller att köttmästaren gör det för dig). 400g färskt malen nötstek (helst mald eller finskuren hemma eller att köttmästaren gör det för dig)
Mosa ihop sardeller, senap och kapris och fyll i fickan. 1 kg nötstek av fransyska. 2 msk dijonsenap. Lätta på nätet om steken är nätad och skär en ganska djup ficka i köttet
Mosa ihop sardeller, senap och kapris och fyll i fickan. 1 kg nötstek av fransyska. 2 msk dijonsenap. Lätta på nätet om steken är nätad och skär en ganska djup ficka i köttet
nötstek. 2 msk senap. Gnid in steken i salt och peppar och stek den i 175 grader tills den är klar. Låt den kallna och skär i tunna skivor och lägg dem i marinaden ett dygn
Nötstek Fransyska Scan 1kg. Senap Johnnys Sötstark 500gr. Senap Slotts 490 gr. Ibland blir jag fundersam. Kollade på Aftonbladet som ståtar med den alltid så aktuella rubriken