½ dl kapris. Blanda sardeller, citronskal, senap och kapris till fyllningen. ½ dl kapris. 1 kg nötstek av fransyska eller rostbiff. 1 kg nötstek av fransyska eller rostbiff
örttäcket på köttet och dekorera tallriken med kapris, gräslök, tomatbitar och. 400g färskt malen nötstek (helst mald eller finskuren hemma eller att köttmästaren gör det för dig). 1½ msk kapris. 400g färskt malen nötstek (helst mald eller finskuren hemma eller att köttmästaren gör det för dig). 1½ msk kapris
Mosa ihop sardeller, senap och kapris och fyll i fickan. 1 kg nötstek av fransyska. 1 ½ msk kapris. Lätta på nätet om steken är nätad och skär en ganska djup ficka i köttet
Mosa ihop sardeller, senap och kapris och fyll i fickan. 1 kg nötstek av fransyska. 1,5 msk kapris. Lätta på nätet om steken är nätad och skär en ganska djup ficka i köttet