Bryn köttet i matfett runt om i en stekgryta. Putsa köttet och lägg det i en tjock plastpåse. Lägg grönsakerna igrytan och späd med hälften av marinaden
Använd en god buljong, lite grönsaker och lök som täcker halva steken i en gryta. Det var länge sen vi åt en sån där vansinnigt god söndagsstek med kokt potatis och skysås så när jag hittade en finbit fransyska i helgen som gick så fick det blisöndagsmiddagen
Hans specialitet är burgundiskgryta och här kommer hans recept (från ICAs recept). De senaste veckorna har jag haft mycket att göra i skolan eftersom jag har bestämt mig för att ta examen nu i vår
Kanske den godaste gryta jag gjort och då är ändå minÄlggryta med svamp och lök sjukt god. När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksomihopsig en gnutta men håll i er vad gott det blev
Jag gjorde steken på älgkött, men annars går det lika bra med en nötstek tex fransyska. Flytta över till en gryta och tillsätt skalade rotsaker ibitar, tomatpuré, sirap, vinäger, fond, kryddor och vatten
Mamma brukar vifta bort våra lovord och komplimanger när hon gör skink- eller nötstek och jag kan förstå varför även om hon är värd all uppskattning för den mat hon lagar