Lägg nötsteken i en skål och tillsätt olja, salt, peppar, honung, kalvfond och örtkryddor. Lägg nötsteken i mitten av formen och tillsätt hela vitlöksklyftor
200–250 g rumstempererad nötstek av ytterfilé eller entrecôte. hackad 1 tsk agavesirap eller honung. 200–250 g rumstempererad nötstek av ytterfilé eller entrecôte
Nötstek med timjan och lagerblad 1 kg nötstek t. fransyska 1 st rödlök 4 st morötter 4 st lagerblad svartpeppar 1 tsk hackad timjan 3 tsk honung 2 msk soja 5 dl kalvfond 2 dl vitt vin Gör så här. 3 tsk honung
Gårdagens middag blev pytt i panna av resterna från söndags då vi åt Nötstek med kokt potatis. Pytt i panna 4 st potatisar, kokta ca 200 gram nötstek (tillagad) 1 st rödlök 6 st champinjoner 1 tsk honung 1 msk socker salt, peppar och paprikapulver Gör så. ca 200 gram nötstek. 1 tsk honung