Tillsätt smält smör eller olja, ägg, brödblandningen, salt och peppar och mixa smeten slät. 2 ½ dl mjölkca 100 g vitt bröd, typ formfranska100 g hasselnötter1 gul lök50 g smör eller olja2 äggca 1 msk buljongpulver eller1 tsk saltlite pepparKlipp ett band av bakplåtspapper och täck botten av en avlång form (brödform). Lägg brödet i en skål och slå mjölken över, låt svälla ca 10 min. 2 ägg
Tillsätt smält smör eller olja, ägg, brödblandningen, buljongpulver och mixa smeten slät. Idag bjuder Per oss på något som jag aldrig har hört talas om, nötstek för mig är något helt annat än det här
Blanda samman ägg och keso. Lägg smeten i en ugnssäker form, som en stor bulle i mitten. ca 4 port½ dl ströbröd5 dl cornflakes2 dl keso2 ägg½ dl mjölk1 gul lök1 dl valnötter1 dl varm grönsaksbuljong25 g smält smörsalt efter smakHacka lök och valnötter fint. 2 ägg
När du ska tänka ut vilken frukost du ska äta så välj först något animaliskt protein som nötfärs, nötstek, fläskfilé, karré, fisk, ägg eller fågel/kyckling
Långkok på nötstek i lergryta, Pulled Beef, kokta rödbetor och pepparotsmajonnäsDag 4. Meatzapizza utan ost med några knäckta ägg på iställetDag 6. Avokadosallad med ägg, tomat och knaperstekt baconDag 23
Nötstek, potatiskaka , grönpepparsås och rårörda lingon. skala och riv potatisen grovt, blanda ägg och grädde blanda ner med potatisen, forma till fyra bollar och tryck ut i en djup plåt med bakplåtspapper som du penslat med ett tunt lager olja
Till kvällsmat blev det nötstek, fyllda tomater och hemmagjord bea-sås. Började dagen med två skivor Gustafskorv och två skivor brieost och ett kokt ägg