Nötrullader persilja recept

Nötrullader med konjaksås

Nötrullader med konjaksås

persilja. Nötrullader går utmärkt att laga i förväg och bara värma på när gästerna kommer. persilja. De får en härligt mustig och pikant smak av konjaken
Fyllda nötrullader i tomatsås

Fyllda nötrullader i tomatsås

Salta, peppra och strö över parmensanost, vitlök och persilja. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda. Rulla ihop tätt och fäst med en tandpetare
Fyllda nötrullader i tomatsås

Fyllda nötrullader i tomatsås

Salta, peppra och strö över parmesanost, vitlök och persilja. 1/2 dl persilja, hackad. Torsdag redan. Veckorna rullar på i ett rasande tempo tycker jag

Nötrullader med mandlar, oliver och ost

Hackad koriander eller persilja. Dela färsen i fyra delar och platta ut till rektanglar. Fördela osten, som först blandats med vitlök, mandel, oliver, salt och peppar, och alla övriga ingredienser ovanpå färsbiffarna

Köttrullader med fyllning

Skölj persiljan, skala vitlöken och hacka fint. Tillsätt persilja, vitlök, citronsaft och den strimlade skinkan