800g Högrev/Nötbog tärnad 1x1 cm. 8 st finhackade vitlöksklyftor. Bryn lök och vitlök i en stekpanna och slå över i grytan med köttet, låt puttra i 30 min. 800g Högrev/Nötbog tärnad 1x1 cm 2 st strimlade gula lökar. 8 st finhackade vitlöksklyftor
Lägg de snabbkokta märgbenen i botten, lägg över de rostade grönsakerna, kryddorna med lagerblad men utan fisksås och till sist din nötbog som du har saltat ordentligt först
Skala och hacka selleri och vitlök. 700 g nötbog med ben och märg / 2 stora gula lökar / 100-150 g rotselleri / 4-5 vitlöksklyftor / 2-3 msk tomatpuré / 1-2 skivor prosciutto / 0,5-1 dl kalvfond / 5-6 dl rödvin / 7-8 dl vatten / svartpeppar och salt från kvarn / olivolja och smör att fräsa i. Smaklig spis 700 g nötbog med ben och märg / 2 stora gula lökar / 100-150 g rotselleri / 4-5 vitlöksklyftor / 2-3 msk tomatpuré / 1-2 skivor prosciutto / 0,5-1 dl kalvfond / 5-6 dl rödvin / 7-8 dl vatten / svartpeppar och salt från kvarn / olivolja och smör att fräsa i
Byt ut griskinderna mot till exempel högrev eller nötbog, det blir en god gryta det med. Bryn lök, selleri och vitlök i stekpannan, tillsätt tomatpuré och fräs ytterligare någon minut, lägg över i grytan