Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka två timmar upp mot tre timmar. Tillsätt och rör ut vetemjölet och rör sedan i vinet och låt det koka ner till hälften
2 kg högrev (eller nötbog eller liknande). 2 dl rött vin (jag använde detta franska eko-vin). 2 kg högrev (eller nötbog eller liknande). 2 dl rött vin (jag använde detta franska eko-vin)
Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka två timmar upp mot tre timmar. Tillsätt och rör ut vetemjölet och rör sedan i vinet och låt det koka ner till hälften
nötbog. Häll över vinet, kalvfonden och baconbitarna samt slå i syltlöken utan spad. 5 dl rödvin. Bryn köttet runt om med smör i en stekpanna och lägg över i en gryta
bog (eller så använder ni nötbog eller högrev). Allt började förra helgen när vi pratade om vilket kött som går att använda till pulled pork och jag blev pinsamt påmind om att jag hade fått en vildsvinsbog som jag stoppat i frysen
Byt ut griskinderna mot till exempel högrev eller nötbog, det blir en god gryta det med. Rödvinsbräserade griskinder med salami 4 port. 1 dl rött vin. / Anki och Håkan Rödvinsbräserade griskinder med salami 4 port 800 g griskinder eller högrev eller bog av nötkött. 1 dl rött vin
Vi använde nötbog eftersom det fanns hemma men man kan använda annat nötkött också om man vill, t. Slå på vinet och koka upp så att det går in i köttet och grönsakerna
Här har köttet fått sjuda länge tillsammans med kryddor, rött vin, svamp och lök. 400 g nötbog. 4 dl rött kraftigt vin. Tillsätt tomatpuré, rosmarin, lagerblad, kalvfond, vin och 1 dl vatten. 400 g nötbog. 4 dl rött kraftigt vin
Jag tänkte göra kalops men följde ett infall och slängde i en skvätt rödvin. När köttet fått fin färg, tillsätts kalvfond, rödvin, lagerblad och kryddpepparkorn