Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka två timmar upp mot tre timmar. 600-750 gram grytbitar, grytkött som högrev, nötbog eller ytterlår
Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka två timmar upp mot tre timmar. 600-750 gram grytbitar, grytkött som högrev, nötbog eller ytterlår
ca 1 kg nötbog. 1 röd paprika. Skär köttet i bitar, bryn det i stekpanna. Lägg köttet i en kastrull och tillsätt tomater, vatten, gul lök (skuren i större klyftor), riven/ hackad vitlök, buljong
Till middag gjorde jag en grytstek i lergrytan, av en bit nötbog och en massa rotsaker. Jag brynte den runt om i stekpannan så den skulle få lite färg innan jag lade den på grönsakerna och slog på buljong och rödvin
Byt ut griskinderna mot till exempel högrev eller nötbog, det blir en god gryta det med. Rödvinsbräserade griskinder med salami 4 port. 2 små rödlökar. / Anki och Håkan Rödvinsbräserade griskinder med salami 4 port 800 g griskinder eller högrev eller bog av nötkött. 2 små rödlökar
400 g nötbog. 400 g nötbog. En mustig gryta med mycket smak som avrundas med grädde. Här har köttet fått sjuda länge tillsammans med kryddor, rött vin, svamp och lök
Jag tänkte göra kalops men följde ett infall och slängde i en skvätt rödvin. När köttet fått fin färg, tillsätts kalvfond, rödvin, lagerblad och kryddpepparkorn
nötbog som vi tog. God sen måndagskväll på er. Här har man jobbat och stått i idag för att imorgon ha förmånen att få vara ledig med småttingarna imorgon