)Tillsätt den finhackade löken, och låt den fräsa tillsammans med kryddorna på låg värme. När jag nu kände en plötsligt lust till förändring, föll valet helt naturligt på nötbog
800g Högrev/Nötbog tärnad 1x1 cm. 2 st strimlade gula lökar. 8 st finhackade vitlöksklyftor. Bryn lök och vitlök i en stekpanna och slå över i grytan med köttet, låt puttra i 30 min. 800g Högrev/Nötbog tärnad 1x1 cm 2 st strimlade gula lökar. 8 st finhackade vitlöksklyftor
Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka över två timmar. Skala och halvera lök. Fräs fläsk i en panna utan fett och tillsätt lök och svamp
Lägg de snabbkokta märgbenen i botten, lägg över de rostade grönsakerna, kryddorna med lagerblad men utan fisksås och till sist din nötbog som du har saltat ordentligt först
4 3 gula lökar 2 vitlöksklyftor ca 700 g nötbog 3 msk smör eller margarin salt och peppar 2 tsk paprikapulver 3 msk tomatpuré 1 msk dijonsenap 1 l vatten 1 köttbuljongtärning 2 dl crème fraiche Till servering ev potatispuré ev saltgurka Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Dela morötter och lök i mindre bitar. 600 g nötbog. 1 rödlök. 600 g nötbog. 4 morötter 1 rödlök salt. Dillkött är en av dessa rätter som vi åt rätt ofta när jag var barn men som sedan har fallit i glömska