Ingredienser Portioner. 4 4 port bulgur eller annat gryn (gärna fullkorn) 340 g majskorn 1 kruka mynta 1 vitlöksklyfta salt och peppar 4 port laxfilé (à 140 g) 1/2 msk olivolja 1/2 påse salladslök (à 125 g) 4 tomater Lägg till i inköpslistan
Jag serverade barnens soppa med klippt spaghetti också, förutom myntakräm och morotsstavar. Låt soppan puttra några minuter till och servera rykande het med en klick myntakräm och gärna några morotsstavar
Myntakräm. Börja med krämen. Dela gurkan på längden, kärna ur och skär i tunna skivor. Strö över salt, låt stå i 5 minuter och pressa vattnet ur gurkan
Myntakräm. Börja med krämen. Dela gurkan på längden, kärna ur och skär i tunna skivor. Strö över salt, låt stå i 5 minuter och pressa vattnet ur gurkan
Salta och peppra och servera med halloumi, squash och myntakräm. Finhacka myntabladen, rör ihop med creme fraiche och honung och smaka av med salt och peppar