Raita (indisk yoghurtsås) med mynta och gurka - Pudina raita - Restaurant style. Man kan använda antingen koriander eller mynta till den här salladen, men också båda två
Skala gurkan, halvera den och skrapa ur fröna med baksidan av en sked. Finhacka vitlöken och blanda ner i yoghurten tillsammans med finhackad chili utan frön
Skala gurkan, halvera den och skrapa ur fröna med baksidan av en sked. Finhacka vitlöken och blanda ner i yoghurten tillsammans med finhackad chili utan frön
Skala gurkan, halvera den och skrapa ur fröna med baksidan av en sked. Finhacka vitlöken och blanda ner i yoghurten tillsammans med finhackad chili utan frön
Skala gurkan, halvera den och skrapa ur fröna med baksidan av en sked. Finhacka vitlöken och blanda ner i yoghurten tillsammans med finhackad chili utan frön
Tzatziki med gurka. Grovriv gurkan eller skär den i önskad form. Gröp bort innanmätet på 1/2 gurka. Blanda med 2 msk grekisk yoghurt, 1 krm äppelcidervinäger, 1 krm olivolja. 5 st Mynta - färsk. 1 st Gurka. 2 msk Grekisk Yoghurt
1 gurka, ta bort kärnhuset och finhacka. 0,5 dl finhackad koriander eller mynta. 4 dl turkisk yoghurt. 1 gurka, ta bort kärnhuset och finhacka. 0,5 dl finhackad koriander eller mynta. 4 dl turkisk yoghurt
Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt, peppar och eventuellt mer mynta och spiskummin. 2dl Naturell yoghurt. 1dl Turkisk yoghurt. 5cm Hackad gurka. 1msk Torkad eller färsk mynta. 4 portioner 2dl Naturell yoghurt. 1dl Turkisk yoghurt. 5cm Hackad gurka. 1msk Torkad eller färsk mynta