Gott att ha till är en fräsch yoghurtsås smaksatt med mynta. Sås. Med lite inspiration från Kreta vi precis besökt bestämde vi oss för att skära ut lammracks, det är ju så gott och ser så fint ut
Gröna färska örter - jag tog persilja, oregano, dragon och mynta. Såsen blev en Salsa verde (grön sås) i kombination med Gremolata, då jag rev i cest och pressade en del citron i såsen
Salsa verde, en grön röra med smak av mynta, basilika, vitlök och sälta från sardellfiléer. Här får ni mina favoritlammracks och lite goda röror till såsom Salsa verde, bönkräm, eller filodegskorgar med chevre
Serverat med rostade mandlar, granatäpple och en kall yoghurtsås med mynta och harissa. Lammracks som fick marinera i en blandning av harissa och lime, couscous med färsk mynta och torkade aprikoser, tillagat i en buljong med tomat och chili
Blanda i tomathack och klipp över färsk mynta och bladpersilja. En god sås till får man om man kokar balsamvinäger med rött vin och hunung till en simmig konstistens
gärna lite mynta, torkad eller färsk finhackad. Du finner alternativ på kryddsmör under kategorin “Såser, Röror och Kryddsmör” i kolumnen här till höger