Svart vitlök är fermenterad vitlök som utvecklar en djup och mustig umamiton när den får ligga i en kontrollerad temperatur på på ca 60 grader i hela 30-40 dagar. Krämig svampsoppa på kantareller och svart trumpetsvamp ca 60 grader
Mustigsvampsoppa med tryffelolja, rostade hasselnötter och timjan. Med ledorden "mustig svamsoppa" och "grädde" improviserades det ihop en riktigt god soppa som jag bara måste få ner receptet på innan jag glömmer det, för den vill jag helt klart kunna göra igen
Dricker mustigt rödvin till vare sig det passar ihop eller inte och kollar på film, kanske. Idag är det riktigt trist väder, så vi tar och gör en liten svampsoppa för att matcha
Halv liter men helt innehållOj vilken användbar dryck, förutsatt att man gillar när det är lite småoxiderat förstås, fungerar precis lika bra till tappasplock, en mustigsvampsoppa, hårdost eller som aptitretare precis som där är